Premium 1.1 houten schommel - 1 persoons


[Log in om prijzen te zien]

EAN: 8717953191434
Op voorraad

Enkele schommelset de Luxe van Kanthout:

Model Premium 1.1

 

Zeer mooie en enorm degelijke enkele schommel uit kanthout van maar liefst 9 cm in het vierkant (9x9) van Prestige-Garden 

Door het zaagpatroon zo te kiezen hebben deze kanthouten schommelpalen nauwelijks last van kromtrekken en scheuren. De schommel heeft een oersterke verbinding tussen bovenligger en poten en voldoet aan de strengste normen.  

Kanthout heeft naast de al genoemde positieve eigenschappen ook een zeer luxueuze uitstraling. door zijn robuuste voorkomen past deze schommels zowel in een moderne als in een klassieke tuin. Deze schommelbouw is met name bekend in Scandinavië en Duitsland en wordt door Prestige-Garden nu ook in de Benelux landen gepresenteerd.  

Alle schommels van dit type hebben het laatste TÜV certificaat en voldoen dan ook aan de strenge nieuwe veiligheidsnormen  

Alle schommels van Prestige-Garden zijn gemaakt van geïmpregneerde Naaldhouten palen welke op een dusdanige wijze gezaagd zijn, dat ze vrijwel geen scheuren vertonen. Ook het kromtrekken zal zich nauwelijks voordoen (LET OP: hout werkt altijd!) / Men noemt dit ook wel Kanthout Deze wijze van zagen (kwartiers gezaagd) is de beste oplossing om genoemde zaken tegen te gaan. Bij bijv. rondhout zullen deze problemen zich altijd voordoen omdat de buitenste ringen veel meer krimp vertonen dan de binnenste ringen of kernhout (men noemt dit ook wel breedte-scheuren). Deze scheuren kunnen wel tot 2 cm groot worden bij een paaldiameter van 8 cm en tevens versplintering van het hout geven! Ondanks dat het veel bewerkelijker is heeft Prestige-Garden - Delta voor Kanthout gekozen. Het hout moet gezaagd, geschaafd en gefreesd worden. Het resultaat mag er zijn: Een robuuste schommel voor jarenlang veilig speelplezier en tevens een sieraad in iedere tuin.

 

PS: alle gaten zijn al voorgeboord en verdekt gemaakt. U hoeft het toestel dus alleen maar in elkaar te zetten.

 

Verkrijgbaar bij:

 

1) TOPBUITENSPEELGOED (WOUDENBERG)

WEBSITE: www.topbuitenspeelgoed.nl

SHOWMODEL IS TE BEZICHTIGEN IN SHOWTUIN !!

 

2) TRAMPOLINE-KAMPIOEN / JECOR VAKBOUWMARKT

WEBSITE: www.trampoline-kampioen.nl