Prestige-Garden Villa Exclusive de Luxe


[Log in om prijzen te zien]

EAN: 8717953087881
Op voorraad

U dient ten minste 1 stuks van het artikel 'Prestige-Garden Villa Exclusive de Luxe' te bestellen.

Dit speelhuis is van groot formaat met GROOTSE specificaties en vernieuwde features..

 

Specificaties:

- Hout: alle delen zijn hogedruk-geïmpregneerd (hierdoor verkrijgt dit Grenen hout de duurzaamheidsklasse 3-4) / Vergelijkbaar met schuttingen van Grenenhout welke wel 20 jaar staan!)

- Deur bestaat uit 2 halve deuren.

- Dak is van zeer stevig plankmateriaal vervaardigd .... dit is in de markt van soortgelijke huizen ongeevenaard te noemen en straalt luxe en degelijkheid uit. (let op: dakpanelen zijn 25 mm dik!! en daardoor zeer stevig en geen doorhangen naar beneden na enkele jaren !)

- Gehele vloer is geproduceerd uit 25 mm dik materiaal en voorzien van geheel onderframe rondom !!

- EXTRA aantrekkelijk aan dit speelhuis is dat er aan beide zijden / zijwanden vensters zijn aangebracht. Om een gedegen en luxe uitstraling te waarborgen, hebben deze beide raampartijen een raamkozijn-frame mét afsluitbare luikjes meegekregen.

 

Dit speelhuis met stevige vloer en dakpartij + genoemde vensters met luiken (L+R) heeft een robuuste en liefelijke uitstraling voor vele jaren speelplezier. Het is tevens een sierraad in uw tuin.

 

OPMERKING: I.v.m. de nieuwe certificerings-regels binnen TÜV (per februari 2014) heeft dit huis binnen de TÜV afspraken het certificaat met vlag en wimpel ontvangen.... echter geven de nieuwe regels aan dat het dakleer niet binnen deze goedkeuring valt. De reden hiervan zou zijn dat kinderen met hun handen het dakleer kunnen pakken en zouden kunnen afscheuren en vervolgens opeten... Wij laten de keuze voor het plaatsen van het dakleer voor de verantwoordelijkheid van de "ouders / verzorgenden" van de kinderen. Prestige-Garden zal als fabrikant van dit speelhuis u deze dakleerrol gratis ter beschikking stellen en meeleveren met het houtpakket. Het is vervolgens aan de koper om te beslissen dit wel of niet te plaatsen.

 

HET SPEELHUIS BIRDY DE LUXE IS VOOR NEDERLAND EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ:

 

1) TOPBUITENSPEELGOED (WOUDENBERG)

WEBSITE: www.topbuitenspeelgoed.nl

SHOWMODEL IS TE BEZICHTIGEN IN SHOWTUIN !!

 

2) TRAMPOLINE-KAMPIOEN / JECOR VAKBOUWMARKT

WEBSITE: www.trampoline-kampioen.nl