Prestige-Garden speelhuis Birdy


[Log in om prijzen te zien]

EAN: 8717953191427
Op voorraad

U dient ten minste 1 stuks van het artikel 'Prestige-Garden speelhuis Birdy' te bestellen.

Het BIRDY speelhuis van Prestige-Garden is een ruim en zeer compleet speelhuis met een geweldige uitstraling...

 

Veranda met dikke vloer van 25 mm met geheel rondom een framewerk.

Veranda dak met stevige verankering op de hoeken voor duurzame verbinding en jarenlange stabiliteit.

In voorwand een grappig scheef raampje en een scheve grote deur. Deze deur heeft aan buiten- en binnenzijde een deurknop.

In de scheve zijwanden bevinden zich aan beide zijden (L+R) een scheef raamkozijn met hierin scheve luikjes. Deze luikjes zijn indien gewenst af te sluiten.

Het dak heeft aan alle zijden een mooie ruime overstek zodat een robuuste uitstraling ontstaat en een gezellig uiterlijk. Inregenen is hierdoor vrijwel niet mogelijk.

De dakranden / gevellatten zijn lekker groot en breed en doen hierdoor zeker niet iel aan, maar geven dit speelhuis juist meer uitstraling.

De gehele vloer heeft een dikte van 25 mm en geeft het huis veel sterkte en stabiliteit (sterk onderscheidend in de markt)

 

 

Het gehele speelhuis heeft met vlag en wimpel het nieuwe (per februari 2014) TÜV certificaat behaald. Het BIRDY speelhuis is naast dat het een geweldig speelhuis is ook een veilige keuze!

 

Het totaal van deze combinatie van groot speelhuis met veranda maakt het BIRDY Exclusive de Luxe speelhuis van Prestige-Garden tot een unieke verschijning in iedere moderne of klassieke tuin. De kwaliteit van de gebruikte materialen, Geïmpregneerd Grenen hout, is zeer goed en hoogwaardig te noemen (duurzaamheidsklasse 3-4). Het Grenen hout komt uit het Duitse Sauerland en is geschaafd en onder hoge druk geïmpregneerd. Alles wordt inclusief montagehandleiding en montagematerialen geleverd. De prijs van verzending is inclusief binnen Nederland.

 

HET SPEELHUIS BIRDY DE LUXE IS VOOR NEDERLAND EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ:

 

1) TOPBUITENSPEELGOED (WOUDENBERG)

WEBSITE: www.topbuitenspeelgoed.nl

SHOWMODEL IS TE BEZICHTIGEN IN SHOWTUIN !!

 

2) TRAMPOLINE-KAMPIOEN / JECOR VAKBOUWMARKT

WEBSITE: www.trampoline-kampioen.nl