Prestige-Garden speelhuis Birdy exclusive de Luxe (inclusief onderbouw zandbak. Excl. accessoires)


[Log in om prijzen te zien]

EAN: 8717953191410
Op voorraad

U dient ten minste 1 stuks van het artikel 'Prestige-Garden speelhuis Birdy exclusive de Luxe (inclusief onderbouw zandbak. Excl. accessoires)' te bestellen.

Het BIRDY exclusive de Luxe speelhuis van Prestige-Garden is een ruim en zeer compleet speelhuis met een geweldige uitstraling...

 

Specificaties:

Trap met geprofileerde traptreden van 20 mm dikte!

Stevige trapleuning voor het veilig naar boven en beneden lopen.

Bordes met dikke vloer van 25 mm en hekwerk van stevige balkjes (PS: Bordes heeft een hoogte van ongeveer 142 cm zodat hieraan indien gewenst een 3 mtr lange aanbouwglijbaan geplaatst kan worden (niet inbegrepen))

Veranda dak met stevige verankering op de hoeken voor duurzame verbinding en jarenlange stabiliteit.

In voorwand een grappig scheef raampje en een scheve grote deur. Deze deur heeft aan buiten- en binnenzijde een deurknop.

In de scheve zijwanden bevinden zich aan beide zijden (L+R) een scheef raamkozijn met hierin scheve luikjes. Deze luikjes zijn indien gewenst af te sluiten.

Het dak heeft aan alle zijden een mooie ruime overstek zodat een robuuste uitstraling ontstaat en een gezellig uiterlijk. Inregenen is hierdoor vrijwel niet mogelijk.

De dakranden / gevellatten zijn lekker groot en breed en doen hierdoor zeker niet iel aan, maar geven dit speelhuis juist meer uitstraling.

De gehele vloer heeft een dikte van 25 mm en geeft het huis veel sterkte en stabiliteit (sterk onderscheidend in de markt)

De benen van dit grote speelhuis bestaan uit 4 dikke palen van wel 9 cm in het vierkant (9x9 cm)

Tusen deze benen is een TÜV goedgekeurde zandbak met een hoogte van ongeveer 29 cm en wederom een wanddikte van wel 25 mm bevestigd.

Rondom deze zandbak is aan de bovenzijde een stabiele zitrand ontwikkeld zodat het hier goed toeven is.

 

Het gehele speelhuis heeft met vlag en wimpel het nieuwe (per februari 2014) TÜV certificaat behaald en is hierdoor koploper in de markt betreffende een speelhuis op hoge benen. Het BIRDY speelhuis is naast dat het een geweldig speelhuis is ook een veilige keuze!

 

Het totaal van deze combinatie van groot speelhuis met trap en leuning, veranda en zandbak maakt het BIRDY Exclusive de Luxe speelhuis van Prestige-Garden tot een unieke verschijning in iedere moderne of klassieke tuin. De kwaliteit van de gebruikte materialen, Geïmpregneerd Grenen hout, is zeer goed en hoogwaardig te noemen (duurzaamheidsklasse 3-4). Alles wordt inclusief montagehandleiding en montagematerialen geleverd.

LET OP: glijbaan 3 mtr is niet inclusief

 

HET SPEELHUIS BIRDY DE LUXE IS VOOR NEDERLAND EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ:

 

1) TOPBUITENSPEELGOED (WOUDENBERG)

WEBSITE: www.topbuitenspeelgoed.nl

SHOWMODEL IS TE BEZICHTIGEN IN SHOWTUIN !!

 

2) TRAMPOLINE-KAMPIOEN / JECOR VAKBOUWMARKT

WEBSITE: www.trampoline-kampioen.nl

SHOWMODEL IS OOK HIER TE BEZICHTIGEN IN SHOWTUIN !!